OutDoor by ISPO

Expozitia Outdoor by Ispo este un eveniment anual international pentru industria de produse si echipamente outdoor, organizat de Messe München. Acest eveniment adună laolaltă companii și profesioniști din domeniul outdoor, precum și experți din industrie, pentru a prezenta cele mai noi produse și tendințe în echipamente, îmbrăcăminte și accesorii pentru activități în aer liber.

Expoziția Outdoor by Ispo include o varietate de activități, cum ar fi prezentări de produse, seminarii, conferințe și alte evenimente în cadrul cărora participanții pot discuta noile tendințe și tehnologii din domeniul outdoor. Printre subiectele abordate se numără ecologizarea, sustenabilitatea, designul și inovația, îmbunătățirea performanței și siguranța.

Branchele de interes ale targului variaza de la imbracaminte si incaltaminte sportiva la rucsacuri, echipamente de camping, si sporturi acvatice, la dispozitive de navigatie si echipamente de catarare. Targul OutDoor by ISPO este cel mai important targ european B2B pentru industria de agrement si activitati outdoor.

Grupe de produse: alpinism/catarat, drumetii, camping, jogging, biciclete, sporturi acvatice, fitness si nutritie, yoga, imbracaminte sportiva.

Nr. expozanți: 295

Suprafața: 13.000 m2

Nr. vizitatori: 22.077

Frecvența: anual

Loc: München

Site web

Event Details
 • Days
  Hours
  Min
  Sec
 • Start Date
  iunie 3, 2024 10:00 am
 • End Date
  iunie 5, 2024 6:00 pm
 • Status
  Upcoming
 • Location