OutDoor by ISPO

OutDoor by ISPO este cel mai mare târg de comerț dedicat diverselor articole pentru activități în aer liber din Europa, unde întregul sector se reunește pentru a da un exemplu despre cum o comunitate inspirată poate aborda cu pasiune probleme importante – și se poate distra în același timp.

Târgul de activități în aer liber se axează pe domeniile activități în zone urbane, nutriție fitness, turism de aventură, surf și sporturi nautice, sănătate și bunăstare, drumeții, trekking, alpinism, activități de cățărare, camping. Segmentele clar definite oferă claritate, oferind în același timp sinergii și noi posibilități de a dobândi noi clienți si parteneri de afaceri.

OutDoor by ISPO are loc sub forma unei ediții de summit global. Acesta este conceput ca un eveniment orientat spre dialog, prezentare de inovații și impact, destinat celor care caută soluții, liderilor de opinie, pionieri și inovatori care doresc să se întâlnească în persoană. Evenimentul se adresează tuturor profesioniștilor din domeniul afacerilor care știu că Outdoor este o nevoie umană și are un impact enorm asupra stilului de viață al indivizilor, al unor întregi societăți și al planetei noastre.

Companiile care doresc să expună în cadrul spațiilor pre-construite se află în locul potrivit dacă doresc să își expună inovațiile și perspectivele de marcă care reflectă aceste tendințe și subiecte în produse, procese, materiale selectate sau întruchipează atitudini corespunzătoare în produsele și serviciile lor.

Grupe de produse: Îmbrăcăminte, echipament de alpinism, accesorii de camping, încălțăminte, țesături, sporturi nautice, corturi, accesorii.

Nr. expozanți: 1.136

Suprafața: 101.700 m2

Nr. vizitatori: 22.077

Frecvența: anual

Locație: München

https://www.ispo.com/en/outdoor

  Jennifer-Ann Niculescu
  niculescu.jennifer@ahkrumaenien.ro
  +40 21 207 91 49

  Event Details
  • Days
   Hours
   Min
   Sec
  • Start Date
   iunie 4, 2023 10:00 am
  • End Date
   iunie 6, 2023 6:00 pm
  • Status
   Upcoming
  • Location