EXPO REAL

Este cel mai important târg din industria imobiliară, oferind atât o imagine de ansamblu a pieței, cât și orientare și soluții concrete pentru afaceri.

Acest târg internațional reprezintă întregul lanț valoric al industriei imobiliare: fie că este vorba de dezvoltare, finanțare sau realizare, la EXPO REAL participanții au ocazia să întâlnească factorii de decizie din industria imobiliară. Fiind cea mai mare rețea imobiliară din Europa, EXPO REAL reprezintă o platformă internațională de afaceri pentru industrie, și oferă informații generale despre toate clasele de active, precum și despre dezvoltarea acestora.

La ExpoReal participă actorii cheie din industrie, care pot construi relații importante și  iniția noi proiecte. Ei reprezintă, de asemenea, întregul lanț valoric al industriei: dezvoltatori de proiecte și manageri de proiecte, investitori și finanțatori, consultanți și agenți imobiliari, arhitecți și proiectanți, manageri imobiliari corporativi, manageri de expansiune, regiuni economice și orașe.

Click pentru mai multe informații în calitate de expozant

Grupe de produse

Imobiliare, Finanțare, Investiții, Arhitectură, Instruire, Educație suplimentară, Servicii, Comerț, Logistică, Promovarea comerțului, Inovații, Planificare urbană

Suprafață: 75.000 mp

Nr. expozanți: 1.856 din 36 de țări (2023)

Nr. vizitatori: 40.000 din 70 de țări (2023)

Frecvență: anual

Site Web

  Ruxandra Dumitrescu
  dumitrescu.ruxandra@ahkrumaenien.ro
  +40 21 207 91 48

  Event Details
  • Days
   Hours
   Min
   Sec
  • Start Date
   octombrie 7, 2024 10:00 am
  • End Date
   octombrie 9, 2024 6:00 pm
  • Status
   Upcoming
  • Location
  • Category