Deutsche Messe
copyright: Deutsche Messe
copyright: Deutsche Messe

copyright: Deutsche Messe

Deutsche Messe AG este unul dintre cei mai mari organizatori din lume de târguri și expoziții dedicate investițiilor în bunuri de capital și bunuri de consum. Compania a fost înființată în anul 1947 și în prezent are mai multe subsidiare internaționale în: Rusia, Turcia, China, Mexic, USA & Canada, Singapore și Australia.

Centrul expozițional din Hanovra este considerat a fi cel mai mare din întreaga lume, cu o suprafață de 1 mil. m2. Anual, compania organizează peste 110 evenimente, la care participă aprox. 37.000 de expozanți și peste 2 milioane de vizitatori.

Cifra de afaceri în 2019 a atins 355 mil. EUR, atât din evenimentele organizate în Germania, cât și din evenimentele organizate în afara țării.

Compania are în portofoliul său târguri internaționale lidere la nivel mondial HANNOVER MESSE (tehnologie industrială) LABVOLUTION (tehnică de laborator, biotehnologii), DOMOTEX (covoare și pardoseli), INTERSCHUTZ (prevenirea incendiilor și a catastrofelor naturale, servicii de salvare și siguranță și securitate) și LIGNA (prelucrarea lemnului și tehnologie dedicată domeniului forestier).

Latest Events
Event Search