LIGNA

Cel mai important târg mondial pentru instalații, utilaje și unelte pentru prelucrarea lemnului și industria forestieră

Grupul principal de produse

Automatizare, managementul energiei, inginerie forestieră, industria furnirului, stivuitor cu furcă, prelucrarea lemnului, utilaje pentru prelucrarea lemnului, tăiere lemn,artizanat din lemn, transport lemn, utilaje pentru prelucrarea lemnului, industria materialelor din lemn, industria lemnului, automatizare industrială, producția de mobilier industrial, roboți industriali, tehnologie de încălzire electrică, componente, logistică, prelucrare lemn masiv, utilaje pentru mobilă, tehnologie de montare pe suprafață, RFID (identificare prin radiofrecvență), depozitarea lemnului, instalații de uscare, tehnologie de gatere, scule, mașini de dulgherie, tehnologie de acoperire industrială).

Suprafața: 222.100 mp

Nr. expozanți: peste 1.528 expozanți

Nr. vizitatori: 90.096 vizitatori din întreaga lume

Locul desfășurării: Hanovra

Frecvența: la fiecare 2 ani, în luna mai

Întregul sector al prelucrării lemnului se reunește la Hanovra, acolo unde va avea loc expoziția LIGNA, cel mai așteptat eveniment din domeniu. Peste 1.100 de expozanți și vizitatori de specialitate din aproape 100 de țări transformă pentru câteva zile acest târg în punctul internațional de întâlnire la nivel mondial al branșei.

Liderii de piață la nivel mondial din Germania, Italia, Austria, Spania, Turcia, Danemarca, China, Suedia, Elveția și Olanda sunt prezenți cu standuri individuale în care își vor prezenta expertiza, produsele și tehnologiile inovative.

LIGNA promite celor care îi vor călca pragul o experiență unică. De la unelte inovative, mașini și instalații pentru producția individuală sau în serie, tehnologii de prelucrare a suprafețelor, producția de materiale lemnoase,tehnologii pentru fabricile de cherestea, tehnologii de obținere a energiei din masă lemnoasă, componente pentru mașini și automatizări, precum și tehnologii dedicate domeniului forestier, toate vor putea fi observate îndeaproape și testate, de către vizitatori, pe parcursul celor cinci zile de expoziție.

Cei ce doresc să viziteze târgul pot să se înregistreze gratuit aici, folosind codul de înregistrare “KJSRv”:

https://www.ligna.de/en/application/registration/ticket-registration/

Pentru mai multe informații consultați materialele de mai jos.

https://www.ligna.de/en/

    Luminita Constantin
    constantin.luminita@ahkrumaenien.ro
    +40 21 207 91 64

    Event Details