Bauma

Este cel mai important punct de întâlnire din lume pentru industria de mașini de construcții, mașini pentru materiale de construcții și mașini miniere.

Subiectele cheie ale bauma 2025 vor fi digitalizarea, durabilitatea și sustenabilitatea. Aceste teme vor fi ilustrate în programul târgului și prin diversele exponate și inovații ce pot fi vizionate acolo. Impulsul dat în cadrul bauma va avea un impact decisiv asupra piețelor la nivel global.

Cei mai importanți actoridin sectorul construcțiilor și al utilajelor miniere sunt reprezentați la bauma, singurul loc în care sinergiile celor două industrii ajung în prim-plan.

bauma este centrul industriei de mașini de construcții, unde companiile internaționale, experți renumiți și un public de nivel înalt dau impulsuri decisive pentru viitor.

Grupe de produse

Vehicule de construcții, tehnologii pentru angrenaje și transmisii, siguranță și securitate industrială, macarale de construcții, ustensile de construcții, mașini de construcții, mașini pentru materiale de construcții, feronerie pentru constructori, echipamente miniere, mașini de exploatare, construcții de beton, unități prefabricate de beton, mașini de producție de beton, servicii, mecanica fluidelor, Vehicule de manipulare a materialelor, Echipamente de ridicat, Sisteme de măsurare, Tehnologie de testare, Tehnologie de reglare și control, Unelte speciale, Construcție de tunel, Accesorii

Suprafață hală: 200.000 metri pătrați

Nr. Expozanti: 3.227 din 60 de țări

Nr. vizitatori: 495.132 din peste 200 de țări

Frecvență: o data la trei ani

Site web

    Ruxandra Dumitrescu
    dumitrescu.ruxandra@ahkrumaenien.ro
    +40 21 207 91 48

    Event Details