INHORGENTA

Principala platformă europeană pentru bijuterii, ceasuri și pietre prețioase.

INHORGENTA MÜNCHEN este platforma internațională dedicată industriei bijuteriilor și ceasurilor, unde aveți ocazia să interacționați cu întregul lanț valoric al acestei industrii, totul intr-un singur loc. La acest târg puteți găsi cele mai  noi tendințe în materie de ceasuri și bijuterii, ambalaje/accesorii bijuterii cât și cele mai noi tehnologii pentru ateliere. De asemenea există o secțiune dedicată pietrelor prețioase si semiprețioase.

TRENDFACTORY MÜNCHEN este principala componentă a sălii C2. Vorbitori internaționali de top vor prezenta tendințele de mâine și puteți discuta despre provocările din industria bijuteriilor, ceasurilor și pietrelor prețioase cu experți din industrie. Subiectele de tendință din acest an: inspirație & sustenabilitate, precum și inovație & viitorul retailului

Evenimentul se adresează tuturor profesioniștilor din domeniu care sunt interesați in noile trenduri setate de industrie.

Este considerat cel mai important premiu din industrie: PREMIUL INHORGENTA. Un juriu de top și experți internaționali vor premia cele mai bune bijuterii, ceasuri, concepte de retail și designeri din opt categorii.

SHOW-URILE DE BIJUTERII sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai importante momente și părți componente ale târgului. Modelele internaționale prezintă bijuterii de lux de la expozanți și transformă sala de bijuterii fine B1 într-un podium de defilare.

Grupa de produse: Ceasuri, orfevrărie și bijuterii, bijuterii, perle, argintărie, cutii, echipamente pentru atelier, construcții de magazine, imitații de bijuterii, unelte, display, bijuterii din aur, obiecte din aur, bijuterii din argint, ceasuri, ceasuri cu control de cristal, echipamente pentru industria de ceasuri, echipamente pentru ceasornicărie, chihlimbar, bijuterii de modă, metale prețioase, echipamente pentru orfevrărie, echipamente pentru industria de bijuterii, materiale de ambalare, diamante.

Nr. expozanți: 733

Suprafața: 55.500 m2

Nr. vizitatori: 15.664

Frecvența: anual

Loc: München

https://www.inhorgenta.com/en/

  Jennifer-Ann Niculescu
  niculescu.jennifer@ahkrumaenien.ro
  +40 21 207 91 49

  Event Details
  • Days
   Hours
   Min
   Sec
  • Start Date
   februarie 24, 2023 10:00 am
  • End Date
   februarie 27, 2023 6:00 pm
  • Status
   Upcoming
  • Location