INHORGENTA

Principala platformă europeană pentru bijuterii, ceasuri și pietre prețioase.

INHORGENTA MÜNCHEN este platforma internațională dedicată industriei bijuteriilor și ceasurilor, unde aveți ocazia să interacționați cu întregul lanț valoric al acestei industrii, totul intr-un singur loc. La acest târg puteți găsi cele mai  noi tendințe în materie de ceasuri și bijuterii, ambalaje/accesorii bijuterii cât și cele mai noi tehnologii pentru ateliere. De asemenea există o secțiune dedicată pietrelor prețioase si semiprețioase.

TRENDFACTORY MÜNCHEN este principala componentă a sălii C2. Vorbitori internaționali de top vor prezenta tendințele de mâine și puteți discuta despre provocările din industria bijuteriilor, ceasurilor și pietrelor prețioase cu experți din industrie. Subiectele de tendință din acest an: inspirație & sustenabilitate, precum și inovație & viitorul retailului.

Evenimentul se adresează tuturor profesioniștilor din domeniu care sunt interesați in noile trenduri setate de industrie.

Este considerat cel mai important premiu din industrie: PREMIUL INHORGENTA. Un juriu de top și experți internaționali vor premia cele mai bune bijuterii, ceasuri, concepte de retail și designeri din opt categorii.

SHOW-URILE DE BIJUTERII sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai importante momente și părți componente ale târgului. Modelele internaționale prezintă bijuterii de lux de la expozanți și transformă sala de bijuterii fine B1 într-un podium de defilare.

Grupa de produse: ceasuri, bijuterii, perle si pietre pretioase si semipretioase, argintarie, ambalaje, aparatura si accesorii pentru ateliere, multe altele.

Nr. expozanți: 800

Suprafața: 55.500 m2

Nr. vizitatori: 24.000

Frecvența: anual

Loc: München

Website

Event Details
  • Start Date
    februarie 16, 2024 10:00 am
  • End Date
    februarie 19, 2024 6:00 pm
  • Status
    Expired
  • Location