InnoTrans

Târgul internațional lider la nivel modial pentru industria feroviară

InnoTrans este cel mai important târg internațional pentru tehnologia transportului și are loc la fiecare doi ani la Berlin. Târgul este împărțit  în cele cinci segmente: tehnologie feroviară, infrastructură feroviară, transport public, interioare și construcții de tuneluri. InnoTrans ocupă toate cele 42 de hale disponibile la Centru expozițional din Berlin. Convenția InnoTrans, programul de susținere de nivel superior al evenimentului, completează târgul comercial și este transmis în direct.

O caracteristică unică a InnoTrans este display-ul exterior de 3500 ml cale ferată unde sunt prezentate de la trenuri de mare viteză până la vagoane cisternă.

Grupul principal de produse

Tehnologie pentru traficul feroviar, Vehicule feroviare, Servicii pentru călători, Planificare de autostrăzi, Tehnologie de comunicații, Instalații de prelucrare a datelor, Logistică, Construcție de tuneluri, Mobilier, Inginerie feroviară, Tehnologie feroviară, Piese de construcții, Sisteme de semnalizare, Vehicule, Controlul traficului, Construcții de poduri, Căi ferate,  Sisteme de transport marfă, echipamente, echipamente de transport, tehnologie de transport, servicii IT, sisteme de securitate, reparații.

Suprafața totală: 200.000 m²

Expozanți: 3.062, din care 1.910 au fost expozanți internaționali, din 60 de țări

Vizitatori: 161.157, dintre care 153.421 au fost vizitatori comerciali, din 149 de țări

Locație: Berlin, Germania

Frecvență: la doi ani, în luna septembrie

Următorul eveniment: 24 – 27 septembrie 2024

InnoTrans 2012

https://innotrans.de/en

    Luminita Constantin
    constantin.luminita@ahkrumaenien.ro
    +40 21 207 91 64

    Event Details