BAU

Cel mai important târg de arhitectură, materiale și sisteme din lume are loc o dată la doi ani. Aici se întâlnesc toți cei care sunt implicați în planificarea, construcția și proiectarea clădirilor la nivel internațional: Arhitecți, proiectanți, investitori, reprezentanți ai industriei și comerțului, meșteșugari și mulți alții. BAU reunește know-how-ul tuturor sectoarelor și meseriilor la un nivel internațional ridicat, fiind  întotdeauna locul ideal pentru decizii de investiții. Le permite expozanților să pătrundă pe noi piețe internaționale și oferă tuturor vizitatorilor perspective de viitor reale, practice și durabile.

BAU creionează viitorul construcțiilor, oferind experiența practică a celor mai noi idei, tehnologii și materiale. În plus, reprezentanții industriei imobiliare și de locuințe pot evalua la BAU direcția în care se va dezvolta industria construcțiilor și posibilitățile de modernizare și de renovare a clădirilor existente.

Grupe principale de produse

Aluminiu, auxiliare chimice pentru industria clădirilor, învelitori pentru podele, inginerie energetică, echipamente pentru energie solară, gresie, piatră naturală, construcții de sticlă, construcții din lemn, încuietori, armături, oțel, terenuri, construcții de acoperișuri, tehnologie de fațadă, argilă ceramică, sisteme de securitate, Porți, Sisteme de gestionare a parcărilor, Software, Hardware pentru computere, Automatizarea clădirilor, Materiale plastice, Industria pietrelor artificiale, Uși, Ferestre, Servicii, Literatură profesională, Sisteme de construcții, Hardware pentru constructori, Sisteme izolatoare, Tehnologie de iluminat

Suprafață: 200.000 mp în 19 săli de expoziție (2023)

Nr. expozanti: 2.280 din 45 de țări (2023)

Nr. vizitatori: 250.00 (2023)

Frecvență: din doi în doi ani

Click pentru mai multe informații în calitate de expozant

Click pentru a cumpăra bilet

Website

  Ruxandra Dumitrescu
  dumitrescu.ruxandra@ahkrumaenien.ro
  +40 21 207 91 48

  Event Details
  • Days
   Hours
   Min
   Sec
  • Start Date
   ianuarie 13, 2025 10:00 am
  • End Date
   ianuarie 17, 2025 6:00 pm
  • Status
   Upcoming
  • Location
  • Category