transport logistic München

Expozanți din întreaga lume își prezintă cele mai recente produse și soluții la transport logistic. Întreaga industrie este reprezentată la târg, cu soluții de logistică, mobilitate, IT și gestionarea lanțului de aprovizionare.

Împărțită în patru zone mari de expoziție și cu actori cheie internaționali, transport logistic prezintă tendințe și subiecte din industria logistică în toate modurile de transport. La München veți găsi furnizorul potrivit pentru fiecare sarcină logistică: echipamente inovatoare în transportul de mărfuri, furnizori de servicii logistice pentru lanțuri de aprovizionare optimizate, soluții IT precum telematica, e-business și telecomunicații și sisteme eficiente pentru viitorul mobilității.

Grupe de produse

Sisteme de informare, Servicii IT, Sisteme de comunicații, Echipamente de depozitare, Tehnologie de depozitare, Logistică, Manipularea materialelor, Ajutoare de navigație, Vehicule utilitare, RFID (Identificare prin radiofrecvență), Vehicule feroviare, Telecomunicații, Telematică, Transport, Sisteme de transport de marfă, Sisteme de transport intralogistica, Sisteme de transport de marfă, Tehnologia de ambalare, Comerț electronic, Cercetare și dezvoltare, Materiale de ambalare, Vehicule de manipulare a materialelor, Transport aerian de marfă

Suprafață: 127.000 mp

Nr. expozanti: 2.320 din 67 de țări

Nr. vizitatori: 75.000 din 120 de țări

Frecvență: din doi în doi ani

Link Site web Târg Transport Logistic

    Ruxandra Dumitrescu
    dumitrescu.ruxandra@ahkrumaenien.ro
    +40 21 207 91 48

    Event Details