electronica

Este cel mai mare eveniment internațional pentru industria producției de electronice. Expozanții au astfel șansa de a-și prezenta tehnologiile, produsele, trend-urile și soluțiile din întreaga industrie.

Târgul prezintă tendințele industriei și ajută vizitatorii să se orienteze pe piața globală a industriei electronice.

Vizitatorii electronica reprezintă aproape toate segmentele de consumatori și ramurile de utilizatori din industrie. Acestea includ un număr mare de factori de decizie din Germania și din străinătate.

Programul extins de evenimente de susținere cuprinde forumuri tematice și conferințe de profil. Acestea oferă participanților posibilitatea de a face schimb de informații cu experți cu privire la ultimele evoluții.

Grupe de produse: Automotive, Display-uri, Electromecanică și sisteme periferice, Proiectare electronică (ED/EDA), Sisteme integrate, Servicii de producție electronică (EMS), Semiconductori, PCB-uri și alte circuite, Testare și măsurare, Micro- și nanosisteme, Componente pasive, Tehnologia senzorilor, Servicii, Surse de alimentare, Componente pentru sisteme/asambluri și subsisteme, Wireless

Nr. expozanți: 2.140 din 51 de țări

Suprafața: 150.000 m2

Nr. vizitatori: 69.783 din 102 țări

Frecvența: o dată la doi ani

Loc: München

Site târg

    Iosif Danci
    danci.iosif@ahkrumaenien.ro
    +40 21 207 91 67

    Event Details