electronica

Cel mai important târg mondial și conferință pentru electronica.

electronica este un târg internațional pentru industria electronică. Gama de exponate la electronica acoperă tehnologii, produse și soluții din întreaga industrie electronică. Târgul prezintă tendințele industriei și, făcând acest lucru, ajută vizitatorii să rămână orientați pe piața globală a industriei electronice.

Vizitatorii electronica reprezintă aproape toate segmentele de consumatori și ramurile de utilizatori din industrie. Acestea includ un număr mare de factori de decizie din Germania și din străinătate.

Programul extins de evenimente de susținere include șaisprezece forumuri tematice și patru conferințe de profil. Acestea oferă participanților posibilitatea de a face schimb de informații cu experți cu privire la ultimele evoluții.

Grupe de produse: Semiconductori, optoelectronică, microelectronică, senzori, componente electronice, mecanică electrică, plăci cu circuite imprimate, componente de sistem, circuite hibride, întrerupătoare, chei, relee, conectori cu fișă, cabluri, tehnologie cu microunde, afișaj, transformatoare, compatibilitate electromagnetică, CAD, CAE, instalații de alimentare cu curent, sisteme de măsurare, tehnologie de testare, asamblări electronice, componente discrete, periferice, tehnologie de microsisteme, tehnologie hibridă.

Nr. expozanți: 3.448

Suprafața: 182.000 m2

Nr. vizitatori: 81.471

Frecvența: o dată la doi ani

Loc: München

https://electronica.de/en/

[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]
Event Details