Messe Berlin

copyright: Messe Berlin

Messe Berlin se numără printre primele zece societăţi de târguri la nivel mondial în ceea ce privește cifra de afaceri. Societatea beneficiază de două spații expoziționale (Berlin Expo Center și Berlin ExpoCenter Airport)  și de un centru multifuncțional (CityCube Berlin) ce oferă două noi hale, fiecare de cca. 6.000 mp, dar și spații pentru conferințe și evenimente ce pot găzdui până la 3.000 de persoane. Centrul expozitional beneficiaza si de un display de 3.000 ml de cale ferata.

Istoria Messe Berlin începe în anul 1924, cu prima ediție a ceea ce numim astăzi IFA – Internationale Funkausstellung. Atunci a început și construcția Turnului Radio (Funkturm) și a zonei numite “Haus der Funkindustrie”. În anul 1926 are loc și prima ediție a “Grüne Woche”, ajunsă între timp la ediția a 85-a.

Astăzi, Messe Berlin organizează anual cca. 125 de evenimente proprii sau găzduite și primeste în spațiile sale peste 2 milioane de oaspeți internaționali. Un rol deosebit au și târgurile proprii, lidere la nivel mondial, precum ITB Berlin (Bursa de turism), FRUIT LOGISTICA (marketingul fructelor și legumelor), IFA Berlin (electronice și electrocasnice), Internationale Grüne Woche (agricultura, alimentatie și horticulutura) și InnoTrans (industria feroviară).

Latest Events
Event Search