analytica

Cel mai important târg mondial pentru tehnologie de laborator, analiză, biotehnologie și analitică.

analytica este cel mai important târg mondial al tehnologiei inovatoare de laborator și a biotehnologiei orientate spre viitor de aproape 50 de ani. Este cea mai importantă reuniune din industrie și reunește întreaga gamă de subiecte care țin de laboratoarele din cercetare și industrie.

Târg internațional: analytica este locația lider de prezentare a produselor și serviciilor din întreg lanțul valoric pentru procesele moderne de laborator. Aici se întâlnesc jucătorii cheie din industrie și factorii de decizie.

Conferința: Conferința de trei zile este inima științifică a târgului analytica. Experți renumiți prezintă starea actuală a inovațiilor internaționale. Puteți beneficia de networking cu oameni de știință cunoscuți din întreaga lume.

Programul de evenimente conexe orientat spre practică de la târgul analytica se învârte în jurul transferului de cunoștințe, sfaturi de bune practici și schimbul direct de idei și informații: laboratoare live, forumuri pe teme specifice, spectacole speciale.

Grupe de produse: Sănătate și securitate industrială, sisteme de automatizare, cercetare și dezvoltare, produse alimentare, biologie moleculară, controlul calității, tehnologie de reglare și control, tehnologie de tăiere, tehnologie de vid în laboratoare, centrifuge, biochimie, biotehnologie, baze chimice, echipamente de laborator, aparatură de laborator, instrumente de laborator, tehnologie de laborator, analiză alimentară, instrumente de măsurare optică, reactivi, echipament de protecție, senzori, spectroscopie, analiză ecologică, produse alimentare.

Nr. expozanți: 893

Suprafața: 55.000 m2

Nr. vizitatori: 35.626

Frecvența: o dată la doi ani

Loc: München

Site web

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Event Details