f.re.e

f.re.e – Târgul de călătorii și petrecere a timpului liber, a avut loc pentru prima dată la München în 1970 sub numele de C-B-R (Caravan-Boot-International Travel Market). Este unul dintre cele mai frecventate târguri pentru consumatori din sudul Germaniei și prezintă lumea călătoriilor și agrementului sub un singur acoperiș: caravaning și camping, călătorii, croaziere și excursii cu barca, sănătate și wellness, sporturi nautice, sporturi în aer liber și ciclism. Structura clară a târgului oferă o imagine de ansamblu, dar în același timp permite și sinergii și, astfel, contactul cu noi clienți.

Cu peste 130.000 de vizitatori – din toate grupele de vârstă – pe parcursul a cinci zile, f.re.e oferă un target enorm. Aici puteți discuta personal cu clienții dvs. vechi și noi și puteți stabili relații de încredere și de durată cu clienții.

În plus față de standul dvs., f.re.e vă oferă multe alte oportunități de prezentare – și fără costuri suplimentare: în diferitele zone de testare vizitatorii pot interacționa cu produsele dvs., pe care le pot testa înainte de cumpărare. Și pe cele șapte scene și în cinematograf, puteți prezenta, de asemenea, ofertele și inovațiile dvs. unui public numeros în afara standului dvs.

Clasele de produse: Echipament auto, echipament de alpinism, bărci, accesorii pentru camping, rulote, excursii cu bicicleta, biciclete, rulote pliabile, fitness, timp liber, sănătate, turism de golf, băi medicinale, crucișători, hărți topografice, rulote cu motor, modă în aer liber, roți, articole de călătorie, călătorii, organizator de călătorii, articole sportive, surfing, echipament de scufundări, turism, sporturi nautice, wellness, case mobile, corturi, accesorii pentru vehicule pe două roți.

Centrul modern de târg, cu sălile sale expoziționale cu iluminare naturală oferă locații atractive pentru standuri. Conexiuni de transport optime, infrastructură funcțională, pachete de stand ușor de comandat și suportul echipei de asistență sunt condițiile prealabile pentru o participare plăcută și de succes la târg.

Nr. expozanți: 1.300

Suprafața: 87.000 m2

Nr. vizitatori: 130.000

Frecvența: anual

Locație: Münichen

https://www.free-muenchen.de/en/

  Jennifer-Ann Niculescu
  niculescu.jennifer@ahkrumaenien.ro
  +40 21 207 91 49

  Event Details
  • Days
   Hours
   Min
   Sec
  • Start Date
   februarie 22, 2023 10:00 am
  • End Date
   februarie 26, 2023 6:00 pm
  • Status
   Upcoming
  • Location
  • Category