f.re.e

f.re.e – Târgul de călătorii și petrecere a timpului liber, a avut loc pentru prima dată la München în 1970 sub numele de C-B-R (Caravan-Boot-International Travel Market)

Acum târgul F.re.e –  Fair for Leisure and Travel este o expoziție de turism și timp liber care are loc anual la München, Germania. Evenimentul prezintă cele mai recente tendințe și oferte din domeniul călătoriilor și al timpului liber, inclusiv destinații de vacanță, echipamente și accesorii de călătorie, activități în aer liber și multe altele. În cadrul târgului f.re.e. aveți posibilitatea să descoperiți noi trenduri și produse din categoriile: Călătorii, caravaning&camping, biciclete, sporturi nautice și outdoor & fitness.

Centrul modern de târg, cu sălile sale expoziționale cu iluminare naturală oferă locații atractive pentru standuri. Conexiuni de transport optime, infrastructură funcțională, pachete de stand ușor de comandat și suportul echipei de asistență sunt condițiile prealabile pentru o participare plăcută și de succes la târg.

Temele targului: calatorii, rulote si camping, biciclete, sporturi nautice, outdoor si fitness

Grupe de produse: Echipament auto, echipament de alpinism, bărci, accesorii pentru camping, rulote, excursii cu bicicleta, biciclete, rulote pliabile, fitness, timp liber, sănătate, turism de golf, băi medicinale, crucișători, hărți topografice, rulote cu motor, modă în aer liber, roți, articole de călătorie, călătorii, organizator de călătorii, articole sportive, surfing, echipament de scufundări, turism, sporturi nautice, wellness, case mobile, corturi, accesorii pentru vehicule pe două roți.

Nr. expozanți: 1000

Suprafața: 87.000 m2

Nr. vizitatori: 140.000

Frecvența: anual

Loc: München

Website

  Ruxandra Dumitrescu
  dumitrescu.ruxandra@ahkrumaenien.ro
  +40 21 207 91 48

  Event Details
  • Days
   Hours
   Min
   Sec
  • Start Date
   februarie 19, 2025 10:00 am
  • End Date
   februarie 23, 2025 6:00 pm
  • Status
   Upcoming
  • Location
  • Category