IAA – Internationale Automobil Ausstellung

Cel mai mare targ dedicat industriei mobilitati care cuprinde intreg lantul valoric.

Târgul IAA este un reper în industria târgurilor automotive din lume, iar anul 2021 aduce un concept nou: trecerea de la un târg clasic de automotive la un târg care acoperă toată industria mobilității. Astfel organizatorii și-au propus să aducă împreuna tot lanțul valoric al acestei industrii la nivel global.

Târgul vine cu noutăți și la nivel de conținut, astfel încât vor exista trei formate/ zone de activare noi: Summit in centrul expozițional pentru B2B și presă, Open Space în centrul orașului München pentru B2C si Blue Lane – traseul dintre Summit si Open Space de-a lungul căruia publicul larg va putea testa și interactiona cu ultimele noutăți din industria mobilității.

De asemenea exista si varianta de participare online la targul IAA:

Virtual Summit (B2B) – Platforma virtuala a targului dedicata sectorului B2B cu prezentari de produs, programe de conferinta, sesiuni virtuale ale expozanților și networking.

Virtual Open Space (B2C) – Sectiunea de Open Space este locatia din München unde firmele expozante isi pot prezenta produsele in fata publicului trecator, acestia putand interactiona cu produsele. Platforma virtuala prevede streaming, programe transmise in direct și dialoguri pe cele mai importante platforme video. Parteneriate exclusive cu YouTube, Tik Tok, Twitch, Facebook, Instagram și LinkedIn, Sport1.

Grupul principal de produse: Domeniul mobilității și automotive.

Suprafața:          143.000 m2

Frecvența:          anual

Loc:               München

Site web

    Luminita Constantin
    constantin.luminita@ahkrumaenien.ro
    +40 21 207 91 64

    Event Details