Insights-X

Expoziția Insights-X organizata de Spielwarenmesse eG este un eveniment anual pentru industria articolelor de papetărie, instrumentelor de scris și a produselor de birou, care are loc în Nürnberg, Germania.

Insights-X adună expozanți din întreaga lume, care își prezintă cele mai noi produse și inovații pentru papetărie, instrumente de scris și produse de birou. Pentru expozanti acest eveniment oferă oportunități de networking, de a afla tendințele din industrie și de a descoperi noi posibilități de afaceri.

În calitate de vizitator la Insights-X, beneficiați, de asemenea, de organizarea profesionistă a târgului și găsiți rapid exact expozanții și ofertele care vă interesează și aveți, de asemenea, posibilitatea de a vedea cele mai recente produse și inovații, de a participa la seminarii și ateliere de lucru și de a vă întâlni cu profesioniști din industrie.

Grupe de produse: instrumente și accesorii de scris, hartii si tipizate, artistic și creativ, produse de birou, genti si accesorii, papetarie si cadouri

Nr. expozanți: 153

Suprafața: 25.000 m2

Nr. vizitatori: 2540

Frecvența: anual

Loc: Nürnberg

Site web

Event Details
 • Days
  Hours
  Min
  Sec
 • Start Date
  octombrie 16, 2024 10:00 am
 • End Date
  octombrie 19, 2024 6:00 pm
 • Status
  Upcoming
 • Location