Internationale Spieltage- SPIEL

Târgul International Spieltage SPIEL este un eveniment anual important pentru industria jocurilor de societate și a jocurilor de cărți, care are loc în Essen, Germania. Targul este organizat de compania Friedhelm Merz Verlag, care este specializată în jocuri de societate.

SPIEL este cel mai mare târg de jocuri de societate din lume, atractând mii de vizitatori din întreaga lume, inclusiv pasionați de jocuri de societate, profesioniști din industrie și comercianți. Expoziția oferă o oportunitate unică pentru expozanți de a-și prezenta si chiar comercializa pe loc cele mai noi produse și inovații în domeniul jocurilor de societate, de a-și întâlni clienții și de a-și extinde afacerile.

Evenimentul include o expoziție vastă, cu standuri care prezintă cele mai noi jocuri de societate și de cărți, dar și jocuri clasice și accesorii. Vizitatorii pot participa la demo-uri de jocuri, turnee și alte evenimente, precum și întâlni și interacționa cu designeri și editori de jocuri.

Editia trecuta s-a bucurat de un real succes având expozanti din 56 de tari care au prezentat  o gamă largă de peste 1800 jocuri noi.

Expozanți: 980

Holuri expoziționale: 7

Suprafață: 86.000 metri pătrați

Vizitatori: 147,000

Loc: Essen

Frecvență: anual

Site web

Event Details
 • Days
  Hours
  Min
  Sec
 • Start Date
  octombrie 3, 2024 10:00 am
 • End Date
  octombrie 6, 2024 6:00 pm
 • Status
  Upcoming
 • Location