ISPO

Expoziția ISPO din Germania este una dintre cele mai mari expoziții dedicată articolelor sportive și modă sportivă. Aceasta are loc anual la München și adună expozanți din întreaga lume care prezintă cele mai noi produse și inovații din industria sportului. Expoziția acoperă o gamă largă de sporturi, inclusiv schi, snowboarding, alergare, ciclism, fitness și multe altele. La târg vor fi prezenți producători, importatori, comercianți cu amănuntul specializați și furnizori de servicii.Veți avea șansa de a vă întâlni cu noi parteneri de afaceri, de a descoperi cele mai recente tendințe și de a vă prezenta propriile produse la cel mai important eveniment de acest gen din cadrul industriei sportului.

În cadrul expoziției, vizitatorii pot vedea cele mai noi produse, tehnologii și tendințe din domeniul sportului. De asemenea, există și diverse conferințe, ateliere și evenimente organizate pe parcursul expoziției, care oferă profesioniștilor din industria sportului oportunități de a se întâlni, a învăța și a schimba idei. Expoziția ISPO este un eveniment important pentru industria sportului și atrage un număr mare de vizitatori din întreaga lume.

Evenimentul se adresează tuturor profesioniștilor din domeniu care știu că sportul este o nevoie umană și are un impact enorm asupra stilului de viață al indivizilor, al unor întregi societăți și al planetei noastre.

Grupe de produse: îmbrăcăminte sportivă și accesorii pentru sporturi de iarna, de echipă, indoor/outdoor, acvatice, ciclism,  atletism, fitness și multe altele.

Nr. expozanți: 1700

Suprafața: 177.600 m2

Nr. vizitatori: 40.000

Frecvența: anual

Loc: München

Site web ISPO München

Event Details
 • Days
  Hours
  Min
  Sec
 • Start Date
  decembrie 3, 2024 10:00 am
 • End Date
  decembrie 5, 2024 6:00 pm
 • Status
  Upcoming
 • Location