LOPEC

LOPEC – prescurtarea de la Large-area, Organic and Printed Electronics Convention – este cea mai importantă platformă internațională în domeniul electronicii imprimate. An de an, aceasta reunește, în capitala de înaltă tehnologie München, principalii actori din domeniul aplicațiilor și al cercetării de pe toate continentele.

Fiind un târg care acoperă o secțiune transversală a industriei, LOPEC prezintă tendințele actuale și produsele inovatoare, evidențiază noi oportunități de piață pentru industrie și contribuie la promovarea dezvoltării de noi materiale, tehnologii de producție și aplicații. Această platformă de afaceri exclusivă se adresează tuturor domeniilor din industrie, inclusiv tuturor producătorilor sau utilizatorilor finali ai acestei tehnologii de ultimă oră.

Electronică imprimată este una dintre tehnologiile cheie ale secolului XXI – fie că este vorba de ingineria auto, generarea de energie, tehnologia medicală, produsele farmaceutice sau dispozitivele electronice comune. Cu combinația sa specială de cel mai important târg comercial din lume, o conferință de importanță internațională și un program de susținere important, LOPEC va reuni din nou, în 2023, toți actorii cheie din acest sector sub același acoperiș.

Grupe de produse: Baterii, tehnologie de iluminat, materiale de acoperire, produse chimice, ecrane (LED și LCD), imprimare și arte grafice, ambalaje electronice, electronice, folii, tehnologie de galvanizare, tehnologie de semiconductori, tehnologie de iluminat, microelectronică, tehnologie de microsisteme, nanotehnologie, materiale avansate, tehnologie de montare pe suprafață, optoelectronică, finisare hârtie, polimeri, tehnologie de testare, RFID (Radio Frequency Identification), senzori, tehnologie de senzori, echipamente de energie solară, componente electronice, sisteme electronice, ansambluri electronice, semiconductori, conversie fotovoltaică, serigrafie.

Târgul LOPEC este împărțit în următoarele sectoare expoziționale:

 • Materiale
 • Procese de fabricație
 • Asamblare și ambalare electronică, integrare de sisteme
 • Sisteme de inspecție și testare
 • Dispozitive
 • Aplicații
 • Servicii

Nr. expozanți: 163

Suprafața: 4.450 m2

Nr. vizitatori: 2.733

Frecvența: anuală

Site web

  Iosif Danci
  danci.iosif@ahkrumaenien.ro
  +40 21 207 91 67

  Event Details