digitalBAU

Cu digitalBAU și digitalBAU conference & networking, Messe München a creat două formate orientate spre viitor pentru industria construcțiilor, în colaborare cu BVBS (Bundesverband Bausoftware).

digitalBAU va avea loc pentru prima dată la München, în iulie 2023, sub forma unei conferințe cu o expoziție aferentă. În februarie 2024, digitalBAU va oferi din nou o platformă pentru companiile de software, industrie și start-up-uri la centrul expozițional din Köln.

digitalBAU abordează transformarea digitală în industria construcțiilor și cuprinde întregul lanț valoric și de proces al construcțiilor, de la planificare și construcție până la operarea și gestionarea clădirilor, orașelor și peisajelor.

Furnizorii de software IT / – hardware, precum și de soluții digitale pentru industria construcțiilor sunt conectați cu arhitectura, ingineria, cu industria și comerțul, cu cercetarea și știința, precum și cu asociațiile și politica.

Acest nou târg comercial pentru soluții digitale în sectorul construcțiilor este o oportunitate pentru dvs: Veniți și prezentați-vă inovațiile pentru viitorul digital al clădirii!

Grupe de produse

Software, Hardware, Planificarea construcțiilor, Inginerie de construcții, Automatizarea clădirilor, Tehnică digitală, Facility Management

Suprafață: 17.000 mp (2020)

Nr. Expozanti: 270 (2020)

Nr. vizitatori: 9.727 (2020)

Frecvență: o data la doi ani

Loc: Köln, Germania

[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]
Event Details
 • Days
  Hours
  Min
  Sec
 • Start Date
  iulie 4, 2023 10:00 am
 • End Date
  iulie 6, 2023 6:00 pm
 • Status
  Upcoming
 • Location
 • Category