Ceramitec Conference

Ceramitec este cel mai de succes eveniment internațional pentru lumea specializată a ceramicii și a metalurgiei pulberilor și un important punct de întâlnire pentru cei mai importanți producători, utilizatori și oameni de știință. Acolo se întâlnesc decidenți de nivel înalt din industria cărămizilor și a țiglelor, a gresiei, a materialelor refractare, a plăcilor smălțuite și a obiectelor sanitare, a porțelanului, a materialelor sinterizate, a ceramicii tehnice și a metalurgiei pulberilor. Anii trecuți au confirmat faptul că ceramitec este târgul internațional de top în domeniul său, prezentând diverse premiere mondiale.

Bucurați-vă de două zile de transfer de know-how și profitați de ocazie pentru a stabili contacte cu lideri renumiți din industrie. În cadrul conferinței este organizată și o expoziție.

Grupe de produse

Tehnologie de analiză, Tehnologia instalațiilor, Inginerie ușoară, Automatizări, Ceramica pentru construcții, Materiale de acoperire, Cuptoare, Decorațiuni, Literatură de specialitate, Tehnologie de combustie, Echipamente de transport, Cercetare și dezvoltare, universitate, Furnale, Inovații, Bunuri de capital, Mașini pentru industria ceramică, Tehnologie de laborator, Tehnologie de depozitare, Materiale, Sisteme de măsurare, Tehnologia de montare pe suprafață, Metalurgia pulberilor, Tehnologie de reglare și control, Materiale de bază, Tehnologii, Tehnologie de măsurare a temperaturii, Tehnologie de termoprocesare, Tehnologie de tăiere, Ingineria mediului, Tehnologia de ambalare, Unelte, Mașini pentru cărămidărie, aditivi, Argilă ceramică

Loc: München, Germania

Site web

  Iosif Danci
  danci.iosif@ahkrumaenien.ro
  +40 21 207 91 67

  Event Details
  • Days
   Hours
   Min
   Sec
  • Start Date
   martie 24, 2026 10:00 am
  • End Date
   martie 26, 2026 6:00 pm
  • Status
   Upcoming
  • Location