automatica

Pe lângă soluțiile și produsele de optimizare a producției, cel mai important târg comercial din lume pentru automatizare inteligentă și robotică prezintă, de asemenea, toate tehnologiile cheie vizionare într-o singură locație.

Provocări, oportunități, riscuri: automatica oferă un impuls valoros pentru viitorul producției automatizate. Cel mai important târg comercial din lume pentru automatizare inteligentă și robotică este singurul eveniment la nivel mondial care reunește toate tehnologiile-cheie vizionare într-un singur loc. Aflați cum să utilizați cele mai recente inovații în avantajul dumneavoastră de la lideri industriali, științifici și politici. Viziunea producției autonome începe aici, la München.

Grupe de produse: Inginerie de asamblare, inginerie de manipulare, robotică, procesare industrială a imaginilor, tehnologie de angrenaje și acționări, tehnologie de senzori, sisteme de control, sisteme de securitate, rețele de servicii, software, servicii, cercetare și dezvoltare, tehnologii, sisteme pentru poziționare.

Nr. expozanți: 890

Suprafața: 66.000 m2

Nr. vizitatori: 45.584

Frecvența: o dată la doi ani

Loc: München

https://automatica-munich.com/en/

    Iosif Danci
    danci.iosif@ahkrumaenien.ro
    +40 21 207 91 67

    Event Details